Tel.:
Chongqing Hualun Hongli Bio-Technology Co., Ltd
Chongqing Hualun Hongli Bio-Technology Co., Ltd

„Kwaliteit eerst, Integriteit eerst, Klant eerst“

Thuis ProductenPijnflarden voor Artritis

Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis

Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis

  • Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis
  • Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis
  • Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis
  • Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis
Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis
Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing, China (vasteland)
Merknaam: HONGLI
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Hl-90B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1patch/bag, 4bags/box, 50boxes/carton
Levertijd: 4-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 200000pcs/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Puntnaam: Het lumbale Dis Herniation Flard van de Pijnhulp Puntcode: Hl-90B
Ingrediënten: Natuurlijk Functie: Pijnhulp, gezamenlijke pijn
Eigenschap: Elastisch Veilig stempelflard, Houdbaarheid: 3 jaar
Type: de pijn en de moeheid van de hulpspier Opslag: opgeslagen in koele en droge plaats
Steekproeven: Vrij Certificatie: CE, ISO
Hoog licht:

Lumbale Dis Herniation Pijnflarden

,

TDP-Flarden van de Elementen de Gezamenlijke Pijn

,

ISO-Flarden van de Artritis de Gezamenlijke Pijn

De Behandelings Lumbale Dis Herniation van China het Traditionele Flard van de Pijnhulp

 

 

Puntnaam Het menstruele flard van de pijnhulp Grootte 12x16cm
Certificatie ISO, CE Het verwarmen duur above15 uren
Ave. temperatuur 47 °C Piektemperatuur 58 °C
Pakket 1patch/bag, 200bags/carton Houdbaarheid 3 jaar
Actieve Ingrediënten Ijzerpoeder, actieve koolstof, TDP-elementen
Characteristis 1) makkelijk te gebruiken, geen geur, geen microgolfstraling, geen te villen stimulus
2) natuurlijke ingrediënten, veilig en milieuvriendelijk
3) het verwarmen van eenvoudig, geen behoefte buiten energie, Geen batterijen, geen microgolven, geen brandstoffen
4) De multifunctie, ontspant de spieren en bevordert de bloedomloop
5) geschikt voor binnen en openluchtsporten
Aanwijzing Hoofdzakelijk om delen van lichaam in de winter, en het verlichten van de pijnen van reumatische, stijve hals en schouder warm te houden, rugpijnen, vermoeit de spier, artritis, en andere ziekten wegens koud weer
Eigenschappen 1.Natural ingrediënten, geen bijwerking
2.Air-geactiveerd het verwarmen
3. Langdurig & efficiënt
4.It bieden warme veiligheid aan allerlei menigte aan
5.Relive pijnen op uw lichaam van de koude
Richtingen 1) Open de zak, scheur van het beschermingsdocument en plak het stootkussen op uw ondergoed, verbied direct het plakken op de huid.
2) Gelieve te verwijderen langzaam de zak na gebruik om de schade aan de kleren te vermijden.
Voorzorgsmaatregelen 1. Pas rechtstreeks Lichaams geen verwarmingstoestellen op de huid toe.
2. De supervisie is nodig voor gebruik met de bejaarden, zuigelingen, kinderen, mensen met gevoelige huid, en voor mensen niet volledig bewust aan de sensatie van hitte.
3. De mensen met diabetes, bevriezing, littekens, open wonden, of de problemen van de bloedsomloop zouden een arts moeten raadplegen alvorens Lichaamsverwarmingstoestellen te gebruiken.
4. Open doek geen zak. Sta niet de inhoud toe om in contact met ogen of mond te komen, als dergelijk contact, was grondig met schoon water voorkomt.
5. Gebruik niet in zuurstof-verrijkte milieu's.
Betalingstermijn T/T, L/C, Western Union, Moneygram, Paypal, BORG
Het verschepen binnen 3-9 werkdagen na het ontvangen van uw vooruitbetaling
HS Code 3005109000

 

  • Lumbale Dis Herniation

De lumbale schijfziekte is één van de gemeenschappelijkere wanorde, hoofdzakelijk wegens lumbale delen (kernpulposus, vezelring en de kraakbeenplaat), vooral kernpulposus, met variërende graden van degeneratieve verandering, onder de actie van externe krachtfactoren, tussenwervelschijf bulgin, van de breuk van kernpulposus (of totstandkoming) in het achter of ruggegraatskanaal, leidt tot de aangrenzende ruggegraatsstimulatie of de onderdrukking van de zenuwwortel, om de taillepijn, aan één kant van de lagere lidmaten te veroorzaken of verdubbelt lagere lidmatenverdoofdheid, pijn, en een reeks klinische symptomen. In lumbale schijfverzakking lumbale 4 ~ 5, taille 5 ~ S1 het tarief was hoogst, over 95%.


  • De oorzaak van

1, verhoogde buikdruk zoals zeer sterk zuivert wanneer ruwe hoest, constipatie, enz.

2, de taillepositie wanneer de taille in QuQuWei, zoals omwenteling gemakkelijk is om herniated plotseling te veroorzaken.

3, laden plotseling wanneer niet volledig voorbereidingen getroffen, maken de verhogingen van de taillelading plotseling, gemakkelijke herniated oorzaak.

4, wanneer de tailleverwonding van scherp trauma aan de de vezelring en structuur van de kraakbeenplaat kan worden uitgespreid, de herinnering hebben degeneratie en lumbaal tussenwervelschijfuitsteeksel van herniated.

5, de beroepsfactoren zoals autobestuurder in een zittingspositie en een onstuimigheid verklaren lange tijd, gemakkelijk om lumbale schijf te veroorzaken.


  • Symptoom

1.backache, bijna allen rugpijn in patiënten met de opmerkelijke tailleschotel zal hebben. De patiënten bleven constante saaie pijn, taille de hypothese, intensifieert de status, gewoonlijk een eerlijke tribune, kan de taille activiteit matigen of lopend de gang, zal een andere steekproef voor de plotselinge ondraaglijke pijn van de kramptaille, in bed voor een coupon moeten blijven, ernstig het leven en het werk beïnvloeden.

2. de beenverdoofdheid, kou, loopt de limping voorwaarde: de verdoofdheid van vele gevallen met pijn, in sommige gevallen zuivere verdoofdheid, heeft een paar patiënten met lagere lidmaatkou, bewust. Hoofdzakelijk wegens het ruggegraatskanaal werd bevorderd door sympathieke zenuwvezel. Het intermitterende claudicationmechanisme en de klinische prestaties en lumbale vernauwing zijn gelijkaardig, hoofdzakelijk tot herniated kan op de voorwaarde van secundaire pathologische en fysiologische symptomen van lumbale ruggegraatsvernauwingsziekte verschijnen.

3. de radioactieve pijn, benen zal gebeuren: bijna vier 5 van de patiënten met herniation van been radioactieve pijn zouden gebeuren. Verschijn vaak na de verminderde lumbago of verdween. Van de taille aan de dij en de kleine benen van radioactieve stimulus of verdoofdheid, door aan de bodem van de voet. De strenge patiënten kunnen pijn van taille aan de steekproeven van de voetschok, tegelijkertijd gecombineerd met verdoofdheid. De pijn, lichte persoon kan in een slappe staat lopen; De persoon dat weegt moet in bed blijven, buigt de taille, heupen, is de houding van de knieënbuiging meer.

4. horsetail zenuwsymptomen: type hoofdzakelijk in centrale kernpulposus TuoChuZheng, klinische zeldzaam. Kan de perineumverdoofdheid, het tintelen, sfincterdysfunctie lijken. De vrouwen kunnen ook incontinentie lijken, kunnen de mensen impotentie lijken. De strenge gevallen kunnen verlamming zonder allen draagt onbeheerste en dubbele lagere lidmaten.


  • Lumbale oefeningen

Zit potentieel:

(1) stijgende lift op uw wapens tegelijkertijd. De lift op inhaleert en ademt wanneer het vallen, herhaalt 8 ~ 12 keer uit.

(2) rechtop, opgehaalde houden de schouders, een boezem stand omhoog tegelijkertijd, hard om beide kanten dichtbij het schouderblad te maken, herhalen 8 ~ 12 keer.

(3) haar handen rustten op haar heupen, en taille voor juiste schacht, linker, links 8 ~ 12 keer.

(4) ontspant de handen opgeheven knie, recht been eerst, vermindering, linkerbeen opnieuw, herstelt. Meer dan 8 ~ 12 keer.

Naar voren gebogen positie:

1. Lig rechtstreeks op uw rug, benen, handen natuurlijk in de lichaamskant, buig uw de buiging en de enkel extreme rug van de knieënheup uit tegelijkertijd, en dan aan het geneigde hoogste ritme, en maak de voet zo ver mogelijk plantar buiging, linker, herhaal 8 ~ 12 keer.

(2) lig op uw rug, handen natuurlijk in de lichaamskant, doen rechte beenliften, linker, herhalen 8 ~ 12 keer.

(3) de maag, benen afwisselend achteruit gedaan rekactie, herhaalt 8 ~ 12 keer; Dan, herhalen twee benen die tegelijkertijd bewegingen uitrekken, 8 ~ 12 keer.

(4) de maag, benen onbeweeglijk, hoger lichaam steunt achteruit rek, 8 ~ herhalen 12 keer, dan tegelijkertijd trekken het hogere lichaam en de benen zich, 8 ~ herhalen 12 keer terug.

Bevindende positie:

(1) twee te openen voet, en de schouder zijn hetzelfde als wijd, twee die wapens uit worden uitgerekt, na beide handen nadat het lichaam van dwars, dan een boezem gelieve stand te houden, handen die op hen tegelijkertijd neerdrukken, 8 ~ 12 keer herhalen.

(2) twee te openen voet, en de schouder zijn hetzelfde als wijd, haar die handen op haar heupen worden gerust, en dan aan de linkerzijde en het recht van afwisselend, herhaal 8 ~ 12 keer.

(3) rechtop, rustten haar handen op haar heupen, en gingen toen omhoog afwisselend weg en juist been, piaffe 8 ~ 12 keer.

(4) twee te openen voet, en de schouder zijn hetzelfde als wijd, keren het hogere wapens slingeren om en ontspannen.


  • Conservatieve behandeling

Kies regelmatig, efficiënt en geen bijwerkingen van behandeling is de sleutel, denkt de arts van traditionele Chinese geneeskunde, is de lumbale die schijf voor koude door de oorsprong, behandeling wordt veroorzaakt van lumbale schijf functies van huoxuehuayu, koude hiervoor, volgt het principe van algemene principes van traditionele Chinese geneeskunde van pijn, fundamenteel behandeling van lumbale schijf.

De algemeen gebruikte methode heeft de volgende soorten:

1, verblijf in bed: het is tussen de tailleschotel de eminente ziektepatiënten zeer eenvoudig kunnen gebruiken, maar meer doeltreffende maatregelen om in bed te blijven is de stichting van nonsurgical therapie. De bedrust moet het effect van ruggegraatsdruk, onderdrukkend de uitsteekselsantwoord van de zenuwwortel verminderen langzaam, het symptoom tussen de tailleschotel zwaarder maken de eminente ziektepatiënten, volledige bedrust voldoende vereist, is het bed best het harde bed.

2, tractietherapie: is één van de het meest meestal gebruikte therapie tussen de eminente de ziektepatiënten van de tailleschotel. De tractietherapie is een soort efficiëntere hulpmaatregelen, door de fysieke vorm van trekstekel, bereikt het doel van hulp aan pijnhulp, heeft de tractietherapie een lange geschiedenis, is het effect duidelijk.

3, massagetherapie, massagetherapie maken deel uit van de geneeskunde van het vaderland hebben de methode zijn eenvoudig, comfortabel en efficiënt, minder complicaties, als opmerkelijke ziekte één van de tailleschotel van uitvoerige therapie is geweest.

4, gesloten behandeling: omdat het veilig en betrouwbaar is, gemakkelijk te werken, is een vrij gemeenschappelijke injectiebehandeling. Het omvat lokale gesloten pijnpunten, tussenwervel gesloten de wortelmeridianen van de openingszenuw. U kunt het effect van de pijnhulp in een bepaalde tijd hebben.

5, sacral therapie van de kanaalinjectie (sacral therapie) de laatste jaren, door een groot aantal van klinisch onderzoek, door de sacral injectie van het hiaat sacral kanaal aan verschillende drugs wordt bevestigd kunnen gerichte behandeling voor verschillende die ziekten zijn, omvattend patiënten met lumbocrural pijn door lumbale schijf wordt veroorzaakt verminder beduidend de pijn, het effect van lumbale functieterugwinning die. De kliniek van de het ziekenhuispijn op alle niveaus is wijd toegepast in klinisch.

6, vloeibare therapie: het staartwervelkanaal gebruikt grote dosis vloeibare daling in de holte van een behandeling of injectie van ruggewervelkanaal, ook een genoemd „staartwervelkanaal vloeibare schoktherapie“. Het is het gebruik van sacral kanaalanatomie, spoot een bepaalde hoeveelheid vloeistof in, en spreidde zijn druk uit, dwingt het opmerkelijke tussenwervelschijfterugstellen. Deze methode snel en efficiënt is efficiënte veilig en de bijwerkingen, is tussen het ideaal van de de ziektebehandeling van de tailleschotel opmerkelijke een conservatieve therapie. Maar wegens zijn methode van verrichting is complex, vereis over het algemeen full-time verdovende pijn artsenbehandeling.

7, taillesteun: het doel voor de tailleschotel de eminente ziektepatiënten remt, kan lumbale beschadigde lokale rust maken voldoende, om tot goede voorwaarden voor de terugwinning van het patiëntenlichaam te leiden. De Chinese en westelijke geneeskunde het curatieve effect algemeen is, kan als een soort worden gebruikt om symptomen als belangrijkst doel van hulpbehandeling te verlichten.

8, andere zoals fysieke therapie, acupunctuur, handvermindering, palasy, medische lichaamsbewegingtherapie, enz.

Kan zeggen, is de niet chirurgische behandeling geschikt voor de meeste eminente de ziektepatiënten van de tailleschotel, zelfs speelt de patiënten van de behoeftechirurgie, in de preoperative en postoperatieve nonsurgical therapie een zeer belangrijke rol.


  • Hoe te verhinderen

In het dagelijkse leven, vergen de studie en het werk, een verscheidenheid van verschillende activiteiten stellen, vormen hun eigen gewoonten, heeft het correct of niet belangrijke invloed aan het menselijke lichaam. Daarom vereist ons om aandacht aan de gebruikelijke houding, zittingspositie, de arbeidshouding, en slaaphouding te besteden. De correcte slechte houding en de gewoonten, oefening, verbeterden lichaamsbouw, vooral om de oefening van de achterspierfunctie te versterken. Omdat de aangewezen oefening de omloop van het spierbloed kan verbeteren, bevorder metabolisme, het weerspiegelende en de intensiteit, correcte ruggegraats interne saldo van de verhogingsspier en uitvoersaldowanorde, verbetert de stabiliteit van lumbale stekel, flexibiliteit en duurzaamheid, om lumbale schijfziekte te verhinderen.

Zittingspositie

In veel gevallen, zitten de mensen niet totaal afhangen van mensen zelf, de bezoekers om te zitten ook of niet correct gespeeld een rol. De bezoekers zijn niet aangewezen, kan ook rugpijn veroorzaken.

Zit kruk, omdat er geen rug van een stoel was, mensen of het natuurlijke over buigen die zitten, of het zitten kan de rechte taille, helpen de natuurlijke het ontzetten voorwaarden van lumbaal vrij handhaven, lumbaal in een staat van ontspanning, de stabiliteit van de lumbale stekel door lumbaal ligament rond het handhaven, het sedentaire gemakkelijke gebeuren rond na lumbale ligamentspanning; Zit rechte taille, onophoudelijk aan ging de taille, sedentaire centrum-ruggen achterspiersamentrekking, naar voren gebogen aan spanning, kunnen de bovengenoemde twee situaties lage rugpijn veroorzaken. De bejaarden en de patiënten met geschiedenis van lumbale schijfverzakking van lumbale achterspier, ligamentflexibiliteit en duurzaamheid zijn slecht, hebben variërende ongepaste graden van degeneratie of de schade, zit kruk, vooral ongepaste zittings te lage kruk. De jonge volwassenen zijn toe te schrijven aan spier, zijn de de ligamentflexibiliteit en duurzaamheid goed, geschikt voor zit kruk.

De stoel met rugleuning, kan een deel van lichaamsernst ondernemen, lumbale dorsale spier is maken in een staat van relatieve ontspanning, tegelijkertijd, het verhoogt niet de last van lumbaal ligament rond, kan de spanning verminderen. Zit stoel, zou het aandacht moeten worden besteed aan, zo ver mogelijk aan klein van de rug tegen de zetel, zou de stoel zo ver mogelijk aan de lijst moeten zijn, de afstand tussen lijsten en stoelen verkorten.

Nu de bezoekers een bepaalde verhouding met lumbaal tussenwervelschijfuitsteeksel hebben, zo welk soort de meer aangewezen bezoekers? Iemand heeft het onderzoek gedaan aantoont dat: klein van de achterrust Hoek en de taille met en zonder steun, de schijf heeft een direct verband tussen de druk. Door orthogonal staat de magere achterzittingspositie wordt veranderd in 120 graden, kan de druk in de tussenwervelschijf maken beduidend wordt verminderd, de dikke taille van 3 cm baseert op dit ogenblik opnieuw toevoegen die op de inhoud, kan de druk in de tussenwervelschijf maken verder wordt verminderd, zoals de adhesie tot 5 cm dik wordt verhoogd, kan de druk in de tussenwervelschijf tot 0,3 Mpa.Therefore worden verminderd, vereisen de geschikte bezoekers gematigd niveau, en hebben bepaalde Hoek van de rug van een stoel, zoals in de taille is 3-5 cm dik hangt van het materiaal af is beter. Deze positie is geschikt voor de houding van de automobilist.

Correcte houding

De arbeid door grondlift de zware voorwerpen, zoals de positie niet correct is, is zeer waarschijnlijk om lumbale verwonding te veroorzaken. De correcte actie zou als de gewichten van een weightlifterlift, hurkzit onderaan, en toen het gewicht eerst moeten zijn van de wapensgreep na de stijging, en neer het verplaatsen van zijn benen naar de aangewezen plaats, dan hurkzit onder het gewicht. De onjuiste acties zijn rechte benen buigen uw wapens houden zware dingen, met de macht van de taille neer na lift zware gewichten. Vooral combineerde het uittreksel tegelijkertijd met roterend lichaam, wanneer de lumbale stekelverwonding ernstiger is.

Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis 0Behandelings Lumbale Dis Herniation Pijnflarden voor Artritis 1

Contactgegevens
Chongqing Hualun Hongli Bio-Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Xie

Tel.: 023-86504482

Fax: 86-23-68433688

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Chongqing Hualun Hongli Bio-Technology Co., Ltd
No.1, Yinqiao-Road, Jianqiao-Industrieterrein, Dudakou-District, 400084, Chongqing
Tel.:86-23-86504482
Mobile Site Privacy PolicyChina pijn verlichtend flard voor artritis Leverancier. Copyright © 2018 - 2022 heatpainpatches.com. All Rights Reserved. Developed by ECER